Presentació

En Pep Puigdemont,

nascut a Olot el 24 d’abril de 1971 s’introdueix en el camp de l’animació infantil, musical, a partir de l’educació en el lleure, comença a fer de monitor a la Creu Roja de la Joventut d’Olot el 1986. És membre fundador del Grup d’Esplai La Capsa d’Esplais de la Garrotxa (1987), entitat de la que fou president del 1991 al 1994. Treballa com a monitor i director de colònies, campaments, rutes i camps de treball fins el 1994. És en aquest camp on aprèn a tocar la guitarra de forma autodidacta i amb l’ajut dels cursos de teoria de la música i solfeig realitzats.

A partir de 1993 fins el 2000 va fer de professor a l’Escola d’Educadors en el lleure de l’Ajuntament de Girona als cursos de monitors i directors d’activitats en el lleure. Va format part de la junta de la Federació Ganzaia des de la seva creació fins el juny del 2002 i fins el 2009 va col·laborar en la seva escola d’educació en el lleure El Teler. Ha  l’actualitat col·laborat també amb l’Escola de l’Esplai de Girona.

El 1991 comença a dedicar-se al món de d’animació infantil musical en solitari. El mateix any funda amb companys de magisteri el grup d’animació Peus Plans amb qui graven una maqueta.. El grup es desfà el 1992 en acabar la carrera. Seguidament el mateix any, amb Mateu Batallé, funda el grup Peppitus amb que actuarà per les comarques de Girona durant cinc anys. L’estiu del 1997 neix Xirupiflai format per la Beth Riera, en Miquel Barris, l’Adriana Plana i en Pep Puigdemont. A partir de l’any 2001 i fins l’actualitat torna a actuar en solitari. Des de principis del 2007 també actua amb músics acompanyants: Xavier Batlle al baix elèctric i Pep Carrera a la bateria formant Pep Puigdemont i Sidrus.

Ha sigut  membre d’AMAPEI  (Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils) i MUSICAT des de l’any 2000. Ha estat a la junta de l’AMAPEI del 2004 al 2007 i és de la junta de MUSICAT des del 2006 fins el 2010.

Des dels inicis en el camp de l’animació infantil fins l’actualitat ha publicat diversos treballs discogràfics de cançons infantils.

És diplomat en magisteri per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciat pedagogia per la Universitat de Girona. Titulació d’animació sociocultural i pedagogia en el lleure otorgada per l’Institut Català de les Noves Professions de la Generalitat de Catalunya. Té els títols de monitor i director d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

Actualment exerceix de mestre d’educació musical a la ZER El Llierca (la Garrotxa) i ho compagina amb l’animació musical.

Aquesta pàgina web  vol  ser una eina de difusió de les diverses activitats que Pep Puigdemont realitza i hi podreu veure els tipus d’espectacles d’animació infantil que us ofereix, animació infantil, concerts familiars

Per a qualsevol comentari o suggeriment no dubteu en posar-vos-hi en contacte.